Forum BigDB Adidas Superstar Billigt

Discussion and help relating to the PlayerIO database solution, BigDB.

Adidas Superstar Billigt

Postby Agustin351 » May 19th, 2022, 8:30 am

Adidas Superstar Billigt
Image

Om du inte redan har märkt det så har Adidas Superstar Män skinit starkt i år, med Originals-teamet som skapat en mängd kvalitetsfärger och kollaborationer för den berömda sneakern med skaltå. Nu kommer ytterligare en OG-look för Superstar, med den alltid klassiska tvåfärgade looken med en överdel i vitt premiumläder med Dark Royal för Three Stripes och hälfliken. För en vintageeffekt kommer sulan och innerfodret i off-white.

adidas Originals går globalt för det årlånga firandet av den ikoniska Adidas Superstar Kvinnor med "City Pack". Den sex skokollektionen har tonala färger i premiummocka, som hyllar sex kända sportlokaler inklusive Berlin, London, New York, Paris, Shanghai och Tokyo. Varje sko är detaljerad med en speciell präglad bladguld siluett av ett landmärke från respektive stad på hälarna.

Från OG-utseende till femtio nyanser av Pharrells Supercolor-paket, Adidas Superstar Billigt har redan sett lite av allt för sitt år långa firande av adidas Originals. Nu ser den ikoniska skaltå-sneakern ytterligare en ny version, som verkar låna en look från några av sina mockakonstruerade bröder som Campus, med en överdel i hel mocka. Den lyxiga konstruktionen håller fast vid 1980-talets
konstruktion av Adidas Superstar Köpa, komplett med platt läderplös och benvit sula och skaltå för en autentisk old-school-look.
Agustin351
 
Posts: 10
Joined: May 19th, 2022, 7:36 am

Return to BigDB