Forum QuickConnect [SimpleUsers] Only one user? :\

Discussion and help relating to PlayerIO's QuickConnect feature, including Facebook Connect and Kongregate Connect.

[SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Blam » July 29th, 2010, 3:58 pm

Hey, I've made a simple chat interface as a test of using SimpleUsers.

I made an account and it seemed fine, so I went on to create another one but it threw up an error. So I decided it might be some sort of anti register spam system and asked my friend to try to register, when it threw up the error again so now I'm assuming i've made a noob mistake :D

No errors are shown in the error log.

Registration code:
Code: Select all
private function regClick(e:MouseEvent){
         txtError.text = "";
         //Register a user with QuickConnect for Simple Users
         PlayerIO.quickConnect.simpleRegister(
            stage,
            myKey,
            connectPanel.inpUser.inpText.text,
            connectPanel.inpPass.inpText.text,
            null,
            null,
            null,
            {},
            handleConnect,
            handleError
         );
         trace("Registering.");
      }


Swf:
http://blamsdump.netii.net/Chat.swf
Blam
 
Posts: 8
Joined: July 28th, 2010, 11:46 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Benjaminsen » July 29th, 2010, 4:51 pm

Can I have the fla?
Benjaminsen
.IO
 
Posts: 1444
Joined: January 12th, 2010, 11:54 am
Location: Denmark

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Blam » July 29th, 2010, 5:00 pm

Blam
 
Posts: 8
Joined: July 28th, 2010, 11:46 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Benjaminsen » July 29th, 2010, 5:01 pm

Found the bug, stay tuned for a fix.

[Edit]
In the meantime you can get your game to work by requiring people to type in an email address.
Benjaminsen
.IO
 
Posts: 1444
Joined: January 12th, 2010, 11:54 am
Location: Denmark

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Blam » July 29th, 2010, 5:08 pm

Alright, I'll add email support.

Was it throwing an error due to same email addresses then? Didn't think of that :O
Blam
 
Posts: 8
Joined: July 28th, 2010, 11:46 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Benjaminsen » July 29th, 2010, 5:09 pm

Blam wrote:Alright, I'll add email support.

Was it throwing an error due to same email addresses then? Didn't think of that :O


Apparently the system does not like if you try to create two users without an email address, we are fixing it.
Benjaminsen
.IO
 
Posts: 1444
Joined: January 12th, 2010, 11:54 am
Location: Denmark

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Blam » July 29th, 2010, 5:54 pm

Ok, for now i've just made the username submit as both the username and the email address.

ty for your quick response and help, works fine now <3
Blam
 
Posts: 8
Joined: July 28th, 2010, 11:46 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Normero » October 29th, 2010, 4:14 pm

I think I have the same problem.

It won't let me register 2 users without an emailadress.

Is this being fixed yet? :p
Normero
 
Posts: 20
Joined: August 14th, 2010, 1:26 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Henrik » November 15th, 2010, 1:33 pm

Hey everyone,

This issue is now fixed. You could have as many users you wanted with a null email address, but only one with an empty address, because that's obviously different from a null one. :-)
Henrik
.IO
 
Posts: 1849
Joined: January 4th, 2010, 1:53 pm

Re: [SimpleUsers] Only one user? :\

Postby Normero » November 15th, 2010, 4:25 pm

Henrik wrote:Hey everyone,

This issue is now fixed. You could have as many users you wanted with a null email address, but only one with an empty address, because that's obviously different from a null one. :-)

Great! :D
Normero
 
Posts: 20
Joined: August 14th, 2010, 1:26 pm


Return to QuickConnect